20 Ιαν 2015

Κλειστά τα σχολεία... ώρα για παιχνίδι!

Ενόψει των εκλογών τα σχολεία της χώρας δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 23 αλλά και την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου. Τα παιδιά πανηγυρίζουν για το απρόσμενο δώρο του καθισιού αλλά οι γονείς πονοκεφαλιάζουν για το ποιος θα τα κρατήσει στο σπίτι. Το Μαγικό Αερόστατο σας έχει τη λύση καθώς προσκαλεί τους μικρούς του φίλους ηλικίας 5 έως 9 ετών σε μια μοναδική πτήση δημιουργικής απάσχολησης. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και ελάτε να παίξουμε και να δημιουργήσουμε παρέα τα δικά μας μοναδικά έργα! Στο Μαγικό Αερόστατο η τέχνη γίνεται παιχνίδι.

Τι είναι το Σύνδρομο RETT;

Το Σύνδρομο RETT είναι μία περίπλοκη νευρολογική ανωμαλία. Επηρεάζει κυρίως κορίτσια. Παρ’ όλο που αρχικά τα συμπτώματα του Σύνδρομου RETT δεν είναι φανερά, παρουσιάζεται από την γέννηση και φανερόνονται κατά την διάρκεια του δεύτερου έτους. Άτομα με το Συνδρομο RETT είναι βαθύτατα και πολλαπλώς ανίκανα και τελείως εξαρτημένα σε άλλους για τις ανάγκες τους κατά την διάρκεια της ζωής τους.

Γιατί ονομάζεται Σύνδρομο RETT;

TUMMY TIME. Ή ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Πολλοί γονείς θα έχουν ακούσει την έκφραση tummy time, όμως λίγοι ίσως να γνωρίζουν για ποιους  λόγους αυτή η πρακτική είναι μία αναγκαιότητα που χρειάζεται να προσθέσουμε στην καθημερινή ρουτίνα ενός μωρού για την ανάπτυξή του, με όσο πιο φυσιολογικό και ευχάριστο τρόπο γίνεται.