5 Φεβ 2013

Ταλέντο με "ιδιαιτερότητες"

Ο Βρετανός Stephen Wiltshire αποτελεί μία από τις πιο σπάνιες περιπτώσεις χαρισματικού ανθρώπου. Ο 39χρονος δεν είναι απλά ένας πολύ καλός ζωγράφος. Η μεγάλη του ιδιαιτερότητα είναι πως μπορεί, με μόνη βοήθεια τη μνήμη του, να ζωγραφίζει με απίστευτη λεπτομέρεια ιδιαιτέρως σύνθετα έργα.

Πάγκος χειροτεχνιών για παιδιά

Εάν κουράστηκες να μαζεύεις από όλο το σπίτι τα υλικά χειροτεχνίας που χρησιμοποιούν τα παιδιά σου, τότε αυτό το άρθρο που βρήκαμε στο Handmade Charlotte είναι για σένα. Ξέρουμε οτι δεν έχουν όλα τα σπίτια χώρο για έξτρα δωμάτια για τους μικρούς χειροτέχνες, αλλά πιστεύουμε οτι το τραπέζι αυτό θα σου δώσει ιδέες για οργάνωση των υλικών και εξοικονόμηση χώρου!

Προφανώς το άρθρο αυτό αναφέρεται σε ανθρώπους που ζουν στην Αμερική και έχουν πρόσβαση στα γνωστά καταστήματα Home Depot. Παρόλο που εμείς δεν είμαστε εκεί και άρα δεν μπορούμε να τυπώσουμε τη λίστα με τα υλικά που διατίθενται στο συγκεκριμένο κατάστημα και να φτιάξουμε ένα πανομοιότυπο τραπέζι χειροτεχνίας, είπαμε να ανεβάσουμε το άρθρο αυτό, ώστε να δώσουμε ιδέες στις μαμάδες που αναζητούν απελπισμένα λύσεις οργάνωσης.