24 Μαΐ 2012

Καλοκαιρινο Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης

Το κέντρο Ημέρας Θεσσαλονίκης θα παραμείνει ανοιχτό κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών λειτουργώντας πρωινά τμήματα Δημιουργικής απασχόλησης ομάδων παιδιών, εφήβων και νέων με Αυτισμό.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων θα πραγματοποιηθούν 3 περίοδοι.

Κάνε και εσύ το ROBOT..

Εδώ θα βρείτε μια ευχάριστη δραστηριότητα, η οποία στοχεύει στην βελτίωση του αδρού συντονισμού, την ακολουθία οδηγιών, την αντίληψη του σωματικού σχήματος, την βελτίωση του κινητικού σχεδιασμού, καθώς και την συνεργατικότητα των παιδιών.

Πως παίζετε...?

Ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες...

Δράσεις της Ο.Μ.Ε.Ρ. Θεσσαλονίκης

Η Ο.Μ.Ε.Ρ. Θεσσαλονίκης σας ενημερώνει για τις δράσεις που οργανώνει το επόμενο διάστημα. Πρόκειται να λάβει μέρος στην 9η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, καθώς και στο Παιδικό Φεστιβάλ «Παραθινούπολη».

Στo πλαίσιo της 9ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και γονείς. Εισηγήτρια είναι η κ. Μαρία Πετκανοπούλου, συγγραφέας – νηπιαγωγός, η οποία θα παρουσιάσει «Το επιτραπέζιο παιχνίδι στην εκπαιδευτική διαδικασία» το Σάββατο 26 Μαΐου 2012, στο Περίπτερο της Φιλαναγνωσίας (περίπτερο 13) και ώρα 18:00 – 19:00.