18 Μαΐ 2012

Το μωρό μίλησε... Τι πρέπει να αποφύγετε!

Το μωρό σας ξεκίνησε να μιλάει; Δείτε λοιπόν τι θα πρέπει να προσέχετε και τι να αποφύγετε, ώστε το παιδάκι σας να έχει μία σωστή γλωσσική ανάπτυξη!

Ο κάθε γονιός όταν ακούει το μωρό του να λέει τις πρώτες λεξούλες του, σίγουρα το λιγότερο που μπορούμε να πούμε, είναι πως είναι συγκινημένος!

Τι συμβαίνει όμως όταν περνάει ο καιρός και το παιδάκι μας είναι «στάσιμο» στο λεξιλόγιό του; 

Υπάρχει τρόπος να το βοηθήσουμε;

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε...

Νικήστε τις προσωπικές σας αμφιβολίες


Οι γονείς των παιδιών με αυτισμό αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες, κάτι το οποίο είναι δύκολο να κατανοήσουν όσοι δεν έχουν άμεση επαφή με το θέμα. Μία από αυτές είναι η αμφιβολία. Διαβάσαμε μια ενδιαφέρουσα άποψη σχετικά με αυτό το θέμα και σας τη μεταφέρουμε.

«Ψυχική Υγεία των Παιδιών και ο ρόλος των εκπαιδευτικών»

Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Ψυχική Υγεία των Παιδιών και ο ρόλος των εκπαιδευτικών» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή, 19 και 20 Μαΐου, στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι (Πειραιώς 100).

Δωρεάν εξετάσεις στην Αγία Παρασκευή

O Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει τους δημότες και κατοίκους της πόλης ότι τα Δημοτικά του Ιατρεία σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική Οργάνωση 'ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ', προσφέρει δωρεάν εμβολιασμό παιδιών ανασφάλιστων πολιτών (Ελλήνων και μεταναστών).

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα με τα τηλέφωνα: 210 6547700 ΔΗΜ. ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΣΑΚΟΥ (8.00 π.μ - 8.00 μ.μ.) και 210.6000998 ΔΗΜ. ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ (8.00 π.μ-8.00 μ.μ).