25 Ιουλ 2011

Διάσημοι με ΔΕΠΥ

Διαγνώστηκε το παιδί σας με ΔΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητα) και δεν ξέρετε πώς να αντιδράσετε; Ηρεμήστε, διαβάστε τι σημαίνει ο όρος αυτός εδώ και συνεχίστε.


Justin Timberlake
Ο βραβευμένος με έξι Grammy και δύο Emmy καλλιτέχνης δήλωσε σε μια συνέντευξή του ότι πάσχει από διαταραχή ελλειματικής προσοχής και ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Αυτό δε δείχνει να τον εμπόδισε στην καριέρα του.
Η γνώμη του ΜΠΛΕ: Η μουσική κάνει καλό, τόσο σε αυτόν που τη γράφει όσο και σε αυτόν που την ακούει.






Jamie Oliver
Ένας από τους πρώτους σεφ παγκοσμίως που κατέστησαν δημοφιλείς τις εκπομπές μαγειρικής στις τηλεοράσεις μας. Πιστεύει πως η υγιεινή διατροφή τον βοηθά να ελέγξει τη ΔΕΠΥ του. Είναι υπέρμαχος της εξάπλωσης του υγιεινού και της κατάργησης του πρόχειρου φαγητού στα σχολεία.
Η γνώμη του ΜΠΛΕ: Δίκιο έχεις, αλλά ποιος σε ακούει!


Will Smith
Ηθοποιός και τραγουδιστής, πιστεύει ότι αν σήμερα ήταν παιδί, σίγουρα θα είχε διαγνωσθεί με ΔΕΠΥ. Από μικρός θυμάται ότι είχε πρόβλημα στο διάβασμα και στη συγκέντρωση.
Η γνώμη του ΜΠΛΕ: Την ίδια άποψη για τον εαυτό τους έχουν και ορισμένοι από τους συντελεστές του ΜΠΛΕ.




Michael Phelps
 Ο  ολυμπιονίκης κολυμβητής που κατέκτησε συνολικά 14 χρυσά μετάλλια στις δύο τελευταίες ολυμπιάδες. Η κολύμβηση είναι ένας υγιής τρόπος να διοχετεύει την ενεργητικότητά του.
Η γνώμη του ΜΠΛΕ: Ο γιος ή γαμπρός που θα ήθελαν όλες οι μητέρες.




Jim Carrey

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός για τους κωμικούς ρόλους του και κυρίως για τις γκριμάτσες του, αποκάλυψε ότι εν μέρει οφείλονται στη ΔΕΠΥ.
Η γνώμη του ΜΠΛΕ: Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι με το ταλέντο του.



Sir Richard Branson
Ο ιδρυτής του ομίλου εταιρειών Virgin και γνωστός λάτρης της περιπέτειας αποτελεί την καλύτερη απόδειξη μιας πρόσφατης έρευνας του περιοδικού Psychology Today (www.psychologytoday.com) σύμφωνα με την οποία, άτομα με ΔΕΠΥ έχουν 300% περισσότερες πιθανότητες να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση.
Η γνώμη του ΜΠΛΕ: Κλασικό παράδειγμα επιτυχημένου επιχειρηματία και ανθρώπου που δεν μπορεί να κάτσει δευτερόλεπτο στην ίδια θέση. Αν δεν είχε ΔΕΠΥ, θ' αποτελούσε την καλύτερη διαφήμιση για το Red Bull.

Paris Hilton
 Η γνωστή τηλεπερσόνα το παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στον Larry King από τη φυλακή. 
Η γνώμη του ΜΠΛΕ: Είναι η μόνη από αυτές τις διασημότητες στις οποίες δεν θα θέλατε να μοιάσει το παιδί σας. Ωστόσο, αυτό είναι ανησυχητικό μόνο όταν συνοδεύεται από τεράστια χρηματικά ποσά, οπότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...